HATI seorang AKU

HATI seorang AKU
cherita SEORANG aku!!

SeorangAku!!

My photo
aku 23tahun..de 2 pasang mata..hidung..mulut..2 telinga dan seangkatan dengan nyaaa.. ~ sangat laah sensitif.. ~penyayang.. ~SETIA mungkin..hehheh!!

Thursday, 24 February 2011

||~~LifeSeorangAku~~||

assalamualaikum..

oleh sebab aku masih baru lagik lam dunia belog neh..aku nak laa cita serba sket sal diri aku nehh..ta de laa menarik sangat pun..tapi aku nak cite gak..khas untuk hampa..kuikui!!

bangga gak aku nama kolej tersenarai lam pilihan jawapan
borang SPA8..hihi!!
RINDU..
aku neh seorang yang agak sensitif..cepat marah dan jap je aku cool balek..aku neh penyayang laa kowt..dan mayb seorang yang setia..ahahaha!!baget setia..lalala..orang kata laa,bukan aku kata..aku baru sudah abis belajar..aku amik DIPLOMA NURSING kat BUKIT MERAH LAKETOWN INSTITUTE OF ALLIED HEALTH SCIENCES..kat Perak.ta aku nafikan ramai orang ta taw menahu sal kolej aku nehh..ta femos laa kata kan..tapi jangan tataw..lam form SPA8 de pilihan jawapan kolej aku..agak buleh dibanggakan laa..ahah..nah amik buktinyaa...
ada bakat jadik NURSE tak??haha!! :P
even dulu aku paling ta suka kat kolej aku neh..sal asyik terkurung je kan..tapi sekarang aku sangat RINDU kat kolej aku..kawan2..lecturer..banyak kenangan pahit manis aku kat sana..dan disana lah aku bertemu abg MISA aku..heh heh..cinta pandang pertama beb!! :)
LAKSA!!sungguh sodap kalau dimakan bersama OTAK UDANG..
P/S otak udang hanya boleh dimakan jika anda rasa anda pandai..ahahaha :P


TOMYAM!!saye hantu tomyam..sungguh lazat..nyumm2!!

KEK COKLAT!!aku ta kira..walau dimana kekcoklat didapati yang penting sodapppp!!!!MAMA tolong wat kek neh..hihi

sekarang aku na cita lak pasal makanan kegemaran aku..haaaa!!!baekk punya..kalau aku makan makanan neh..tiap2 aripun aku sanggup..sampai sume laa yang rapat dgan aku taw aku hantu makanan neh..aihhh..cita je sal makanan neh terLIUQ da aku..adesss..slurphhhh..melelehhh..:P
musti anda semua lapaq kan..apa tunggu lagik..jom makan!!!..ahahaha :P



1 comment:

  1. getting to know u more! heheh.... welcome to the blogger world!

    ReplyDelete